Automatisering

Research Automators – enkäter, datainsamling och rapporter

Att sätta upp enkäter, samla in data och skapa rapporter tar tid. Speciellt om en hel dag går åt till att klippa och klistra mellan olika dokument. Se till att dina medarbetare slipper göra dessa monotona arbetsuppgifter och låt dem istället göra det som räknas – att analysera resultaten.

När du anlitar Research Automators får du lösningar som hjälper dig att effektivisera verksamheten.

Vi kan research, och med våra samlade kunskaper stöttar vi olika verksamheter med smarta och tidsbesparande system. Med hjälp av automatisering tar vi helt enkelt bort alla tråkiga uppgifter så att dina medarbetare får mer tid till att skapa insikter.

Vi har lång erfarenhet av att hantera en rad olika myndigheters enkäter och statistikinsamling.

Med all databehandling och egna servrar i Sverige är vi det säkra valet för svenska myndigheter. Du kan känna dig trygg i att vi är fullt GDPR-anpassade och har koll på vilka regler som gäller. Våra erfarna specialister finns alltid tillgängliga för frågor gällande system, data och GDPR. Det är bara att ringa eller maila.

Bygg bort sårbarheter och få ökad flexibilitet med outsourcing

Det är inte ovanligt att analysavdelningar upplever en ojämn fördelning av arbetsmängden över året. Det går inte att bygga sin verksamhet baserat på vare sig toppar eller dalar eftersom det antingen kommer innebära höga kostnader eller sämre flexibilitet.

Här kan ett skalbart system för outsourcing bidra med mycket och se till att tidskrävande och repetitiva arbetsuppgifter hanteras externt och även automatiseras.

Vill du ha en partner som verkligen förstår din verksamhet och som kan hjälpa dig med både små och stora utmaningar? Då ska du kontakta oss redan idag.

Vi börjar med ett samtal. Vi diskuterar din situation och ger samtidigt tips och råd om hur du kan ta din verksamhet till nya höjder.